• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Предјадење

Предјадење

БУКОВКА НА ЖАР

БУКОВКА НА ЖАР

...

150.00 ден.
3
20 мин.
повеќе
ШАМПИЊОНИ НА ЖАР

ШАМПИЊОНИ НА ЖАР

300 гр. печурки...

120.00 ден.
4
15 мин.
повеќе
КРАВЈО СИРЕЊЕ

КРАВЈО СИРЕЊЕ

100гр...

70.00 ден.
8
10 мин.
повеќе
ПОМФРИТ МАЛ

ПОМФРИТ МАЛ

40.00 ден.
10
15 мин.
повеќе
ПОМФРИТ ГОЛЕМ

ПОМФРИТ ГОЛЕМ

250 гр....

60.00 ден.
11
15 мин.
повеќе
ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ М.

ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ М.

...

60.00 ден.
12
15 мин.
повеќе
ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ Г.

ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ Г.

80.00 ден.
13
15 мин.
повеќе
ПЕКАРСКИ КОМПИР

ПЕКАРСКИ КОМПИР

70.00 ден.
14
15 мин.
повеќе
ПОХОВАНИ ПРСТИ

ПОХОВАНИ ПРСТИ

300гр стек...

120.00 ден.
41
20 мин.
повеќе
ПИНЏУР летен

ПИНЏУР летен

300гр патлиџан,п...

50.00 ден.
51
10 мин.
повеќе
САРМА

САРМА

35гр. смеса лист -...

20.00 ден.
56
20 мин.
повеќе
КАЧАМАК СО СИРЕЊЕ

КАЧАМАК СО СИРЕЊЕ

80.00 ден.
КОМПИР МАНЏА

КОМПИР МАНЏА

70.00 ден.
158
30 мин.
повеќе
РОЗОВ ПАТЛИЏАН

РОЗОВ ПАТЛИЏАН

розов патлиџан, кро...

60.00 ден.
167
15 мин.
повеќе
ОМЛЕТ СО СИРЕЊЕ

ОМЛЕТ СО СИРЕЊЕ

3 јајца, 100гр сире...

60.00 ден.
191
20 мин.
повеќе
ОМЛЕТ СО СИРЕЊЕ И ШУНКА

ОМЛЕТ СО СИРЕЊЕ И ШУНКА

3 јајца, 100гр сире...

70.00 ден.
192
15 мин.
повеќе
ПОЛНЕТА ПИПЕРКА

ПОЛНЕТА ПИПЕРКА

пиперка,сирење...

80.00 ден.
244
15 мин.
повеќе
СИРЕЊЕ НА СКАРА

СИРЕЊЕ НА СКАРА

100 гр...

100.00 ден.
265
10 мин.
повеќе
пржено месо

пржено месо

300гр свинско месо,...

250.00 ден.
270
40 мин.
повеќе
ПОХОВАН КАШКАВАЛ 100 ГР

ПОХОВАН КАШКАВАЛ 100 ГР

100 гр.кашкавал,тата...

100.00 ден.
273
15 мин.
повеќе
ПОХОВАНИ ТИКВИ ПОР

ПОХОВАНИ ТИКВИ ПОР

300гр тикви,татар с...

100.00 ден.
274
15 мин.
повеќе
ПОХОВАН СТЕК

ПОХОВАН СТЕК

150.00 ден.
276
30 мин.
повеќе
ОРИЗ СО ПИЛЕШКО

ОРИЗ СО ПИЛЕШКО

80.00 ден.
278
30 мин.
повеќе
КИСЕЛА КРАСТАВИЦА

КИСЕЛА КРАСТАВИЦА

100гр...

50.00 ден.
287
10 мин.
повеќе
овчо сирење екстра

овчо сирење екстра

100гр...

100.00 ден.
323
10 мин.
повеќе
МАСЛИНКИ

МАСЛИНКИ

100гр маслинки...

50.00 ден.
хамбуршка сланина

хамбуршка сланина

чипс 300гр...

130.00 ден.
348
15 мин.
повеќе
ослич риба

ослич риба

300гр...

300.00 ден.
349
20 мин.
повеќе
пифтија

пифтија

120.00 ден.
365
10 мин.
повеќе
тавче гравче

тавче гравче

80.00 ден.
качамак

качамак

60.00 ден.
384
40 мин.
повеќе
ЈАЈЦА ВАРЕНО

ЈАЈЦА ВАРЕНО

20.00 ден.
390
30 мин.
повеќе
Гамба

Гамба

100.00 ден.
394
15 мин.
повеќе
БАДЕМ 100Г

БАДЕМ 100Г

120.00 ден.
400
10 мин.
повеќе
посна даска

посна даска

растителен кашкавал...

400.00 ден.
401
20 мин.
повеќе
баклава

баклава

50.00 ден.
ЛЕШНИК 100гр

ЛЕШНИК 100гр

130.00 ден.
411
5 мин.
повеќе
СИРЕЊЕ НА СКАРА СО СЛАНИНА

СИРЕЊЕ НА СКАРА СО СЛАНИНА

100гр сирење биено ...

120.00 ден.
413
15 мин.
повеќе
ПОХОВАНА ПИПЕРКА

ПОХОВАНА ПИПЕРКА

70.00 ден.
422
20 мин.
повеќе
ПОХОВАНА ПИПЕРКА ПОРЦИЈА

ПОХОВАНА ПИПЕРКА ПОРЦИЈА

150.00 ден.
МАКАЛО ОРИГИНАЛ ГЕРО

МАКАЛО ОРИГИНАЛ ГЕРО

40.00 ден.
ПОРЦИЈА ПРШУТА

ПОРЦИЈА ПРШУТА

250.00 ден.
солена палачинка

солена палачинка

100.00 ден.
ОМЛЕТ СО КАШКАВАЛ И ПЕЧУРКИ

ОМЛЕТ СО КАШКАВАЛ И ПЕЧУРКИ

80.00 ден.
ПОХОВАНА ВЕШАЛИЦА

ПОХОВАНА ВЕШАЛИЦА

180.00 ден.
ПИРОШКА

ПИРОШКА

50.00 ден.
кајгана

кајгана

80.00 ден.
зачинет компир

зачинет компир

300гр компир...

100.00 ден.
518
15 мин.
повеќе
СЕНДВИЧ

СЕНДВИЧ

100.00 ден.
529
10 мин.
повеќе
телешка шницла

телешка шницла

900.00 ден.
530
20 мин.
повеќе
ДОМАШНО ПУШЕНО

ДОМАШНО ПУШЕНО

300.00 ден.
531
15 мин.
повеќе
ЛОВЕЧКА ВЕШАЛИЦА

ЛОВЕЧКА ВЕШАЛИЦА

750.00 ден.
532
30 мин.
повеќе
ЧВАРКИ

ЧВАРКИ

600.00 ден.
534
20 мин.
повеќе
ПИПЕРКА ВО МАКАЛО

ПИПЕРКА ВО МАКАЛО

30.00 ден.
536
10 мин.
повеќе
јагне на кило

јагне на кило

1000.00 ден.
576
40 мин.
повеќе
ПИНЏУР ЛЕТЕН

ПИНЏУР ЛЕТЕН

80.00 ден.
577
10 мин.
повеќе
КРИЛЦА

КРИЛЦА

100.00 ден.
578
20 мин.
повеќе
ЈАГНЕШКИ ЦРН ЏИГЕР

ЈАГНЕШКИ ЦРН ЏИГЕР

120.00 ден.
ЈАГНЕШКИ БЕЛ ЏИГЕР

ЈАГНЕШКИ БЕЛ ЏИГЕР

100.00 ден.
581
20 мин.
повеќе
димен бифтек

димен бифтек

1000.00 ден.
584
20 мин.
повеќе
димена вешалица

димена вешалица

900.00 ден.
585
20 мин.
повеќе
БОКАЛЧЕ ЖОЛТА

БОКАЛЧЕ ЖОЛТА

250.00 ден.
БОКАЛЧЕ КОЊАК

БОКАЛЧЕ КОЊАК

300.00 ден.
БОКАЛЧЕ ШТОК

БОКАЛЧЕ ШТОК

400.00 ден.
БОКАЛЧЕ ТСАНТАЛИ

БОКАЛЧЕ ТСАНТАЛИ

350.00 ден.
БОКАЛЧЕ ПЛУМАРИ

БОКАЛЧЕ ПЛУМАРИ

400.00 ден.
БОКАЛЧЕ ПЕЛИНКОВЕЦ

БОКАЛЧЕ ПЕЛИНКОВЕЦ

350.00 ден.
флаша жолта

флаша жолта

1750.00 ден.
КОЊАК БАДЕЛ флаша

КОЊАК БАДЕЛ флаша

2000.00 ден.
плумари флаша

плумари флаша

2500.00 ден.
шток флаша

шток флаша

2500.00 ден.
џин гордонс флаша 0,7

џин гордонс флаша 0,7

1750.00 ден.
џин сакс флаша 1л

џин сакс флаша 1л

2250.00 ден.
св.трифун флаша 0,5

св.трифун флаша 0,5

1375.00 ден.
жолта бовин 0,5

жолта бовин 0,5

1375.00 ден.
пелинковец флаша

пелинковец флаша

2250.00 ден.
јегер флаша

јегер флаша

3500.00 ден.
мартини флаша

мартини флаша

2250.00 ден.
мастика флаша

мастика флаша

2000.00 ден.
џек даниелс флаша

џек даниелс флаша

4250.00 ден.
цивас флаша

цивас флаша

3850.00 ден.
џејмисон флаша

џејмисон флаша

4250.00 ден.
џи би флаша

џи би флаша

4250.00 ден.
вотка вигор флаша

вотка вигор флаша

2250.00 ден.
џин тоник

џин тоник

120.00 ден.
густи 1л

густи 1л

150.00 ден.
смирнов флаша

смирнов флаша

2400.00 ден.