• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ЗАЛУЧЕНИ ТИКВИ НА СКАРА

ЗАЛУЧЕНИ ТИКВИ НА СКАРА

Време на подготовка:
15 мин.
Цена на производот:
120.00 ден.
Број на производот:
494
Состав и припрема:

300гр тиквички