• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
slika od restoranot

Мавровица - Кај Геро

Вистинско место за вистинските гурмани опкружени со недопрената природа и етно амбиент, рај за вас и вашите најмили.

Работно време

Секој ден: 10:00 - 22:00

Контакт

Тел: 075 / 300 - 056

Е-маил: restorant.mavrovica@gmail.com