• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ПАСТРАМКА БЕЛА на кг

ПАСТРАМКА БЕЛА на кг

Време на подготовка:
40 мин.
Цена на производот:
600.00 ден.
Број на производот:
79
Состав и припрема:

350гр. парче бела пастрмка гарнир - пекарски компир