• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ВИТАМИНСКА САЛАТА

ВИТАМИНСКА САЛАТА

Време на подготовка:
15 мин.
Цена на производот:
180.00 ден.
Број на производот:
533
Состав и припрема:

морков,зелка,цвекло,крставица,маслинки