• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
македонска голема

македонска голема

Време на подготовка:
15 мин.
Цена на производот:
200.00 ден.
Број на производот:
397
Состав и припрема:

пиперка печена,домат,кромид