• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
МАРУЛА САЛАТА

МАРУЛА САЛАТА

Време на подготовка:
10 мин.
Цена на производот:
110.00 ден.
Број на производот:
382
Состав и припрема:

300гр марула