• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Мимоза салата

Мимоза салата

Време на подготовка:
15 мин.
Цена на производот:
120.00 ден.
Број на производот:
325
Состав и припрема:

марула,варени јајца