• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ШОПСКА ГОЛЕМА

ШОПСКА ГОЛЕМА

Време на подготовка:
20 мин.
Цена на производот:
190.00 ден.
Број на производот:
29
Состав и припрема:

100гр домт 100гр краствица 100гр сирење 50гр кромид