• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ШОПСКА МАЛА

ШОПСКА МАЛА

Време на подготовка:
20 мин.
Цена на производот:
140.00 ден.
Број на производот:
28
Состав и припрема:

50гр домат 50гр краставица 30гр сирење