• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ЗЕЛЕНА СЕЗОНСКА САЛАТА М

ЗЕЛЕНА СЕЗОНСКА САЛАТА М

Време на подготовка:
20 мин.
Цена на производот:
140.00 ден.
Број на производот:
26
Состав и припрема:

зелка,цвекло,морков,марула,домат,краставица,маслинки