• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ТАРАТОР

ТАРАТОР

Време на подготовка:
20 мин.
Цена на производот:
190.00 ден.
Број на производот:
25
Состав и припрема:

100гр краставица 200гр павлака