• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ЦЕЗАР САЛАТА

ЦЕЗАР САЛАТА

Време на подготовка:
20 мин.
Цена на производот:
200.00 ден.
Број на производот:
22
Состав и припрема:

50гр пилешки стек 50гр кашкавал кубети прелив марула