• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Десерти

Десерти

ПАЛАЧИНКА СО КРЕМ

ПАЛАЧИНКА СО КРЕМ

тесто за палачинка,...

40.00 ден.
84
10 мин.
повеќе
ПАЛАЧИНКА СО КРЕМ И БАНАНА

ПАЛАЧИНКА СО КРЕМ И БАНАНА

тесто за палачинка,...

70.00 ден.
85
10 мин.
повеќе
ПАЛАЧИНКА СО КРЕМ И ПЛАЗМА

ПАЛАЧИНКА СО КРЕМ И ПЛАЗМА

тесто за палачинка,...

60.00 ден.
86
10 мин.
повеќе
ТОЛУМБА

ТОЛУМБА

20.00 ден.
399
10 мин.
повеќе
АРВАНИЈА

АРВАНИЈА

40.00 ден.
468
5 мин.
повеќе
сладолед тегло

сладолед тегло

100.00 ден.
ТОПЧЕ СЛАДОЛЕД

ТОПЧЕ СЛАДОЛЕД

25.00 ден.
587
5 мин.
повеќе
СЛАДОЛЕД ПОРЦИЈА

СЛАДОЛЕД ПОРЦИЈА

100.00 ден.
588
5 мин.
повеќе