• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Специјалитети

Специјалитети

МАВРОВСКА ТАВА 4 ОСОБИ

МАВРОВСКА ТАВА 4 ОСОБИ

1200.00 ден.
43
30 мин.
повеќе
КОЛЕНИЦА ВО СОС

КОЛЕНИЦА ВО СОС

500гр коленица, сос...

700.00 ден.
53
40 мин.
повеќе
СВИНСКО ПЕЧЕЊЕ ВО СОС

СВИНСКО ПЕЧЕЊЕ ВО СОС

300гр свинско печењ...

300.00 ден.
54
40 мин.
повеќе
МАВРОВСКА ТАВА

МАВРОВСКА ТАВА

300гр 100гр свин...

300.00 ден.
55
40 мин.
повеќе
ЛАНИН СОН

ЛАНИН СОН

250гр свинско или ...

250.00 ден.
57
40 мин.
повеќе
ЦРН ЏИГЕР ВО СОС

ЦРН ЏИГЕР ВО СОС

350гр. црн џигер, с...

140.00 ден.
59
35 мин.
повеќе
КАЧАМАК СО ПРЖЕНО МЕСО

КАЧАМАК СО ПРЖЕНО МЕСО

200гр свинско месо,...

250.00 ден.
62
40 мин.
повеќе
БАНИЦА СО СИРЕЊЕ

БАНИЦА СО СИРЕЊЕ

сукани кори со сире...

300.00 ден.
64
50 мин.
повеќе
БАНИЦА СО ПРАЗ

БАНИЦА СО ПРАЗ

сукани кори со праз...

300.00 ден.
65
50 мин.
повеќе
КАПРИЧОЗА

КАПРИЧОЗА

200гр тесто 50гр ш...

250.00 ден.
66
40 мин.
повеќе
ПАСТРМАЈЛИЈА СВИНСКА М

ПАСТРМАЈЛИЈА СВИНСКА М

200гр тесто 150гр ...

160.00 ден.
68
40 мин.
повеќе
ПАСТРМАЈЛИЈА СВИНСКА Г

ПАСТРМАЈЛИЈА СВИНСКА Г

300гр тесто 200гр...

200.00 ден.
69
40 мин.
повеќе
ПАСТРМАЈЛИЈА ПИЛЕШКА М

ПАСТРМАЈЛИЈА ПИЛЕШКА М

200гр тесто 150гр ...

160.00 ден.
70
40 мин.
повеќе
ПАСТРМАЈЛИЈА ПИЛЕШКА Г

ПАСТРМАЈЛИЈА ПИЛЕШКА Г

300гр тесто 200гр ...

200.00 ден.
71
40 мин.
повеќе
ЗАЈАК НА КГ

ЗАЈАК НА КГ

печен зајак гарнир...

750.00 ден.
153
120 мин.
повеќе
свинско печење

свинско печење

300гр свинско печен...

280.00 ден.
188
40 мин.
повеќе
ЦРН ЏИГЕР

ЦРН ЏИГЕР

350гр...

120.00 ден.
267
20 мин.
повеќе
 КОЛЕНИЦА 1 КГ

КОЛЕНИЦА 1 КГ

500гр...

1000.00 ден.
376
30 мин.
повеќе
пиле на жар со помрит

пиле на жар со помрит

350.00 ден.