• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Скара

Скара

КРЕМЕНАДЛА на кило

КРЕМЕНАДЛА на кило

350гр...

600.00 ден.
19
25 мин.
повеќе
КЕБАП

КЕБАП

15.00 ден.
33
30 мин.
повеќе
КОЛБАС

КОЛБАС

70.00 ден.
34
30 мин.
повеќе
ШАРСКА ПЛЕСКАВИЦА

ШАРСКА ПЛЕСКАВИЦА

100гр кашкавал 20...

170.00 ден.
36
30 мин.
повеќе
ПЛЕСКАВИЦА РАЈ

ПЛЕСКАВИЦА РАЈ

100гр кашкавал ...

190.00 ден.
38
35 мин.
повеќе
ПИЛЕШКИ СТЕК

ПИЛЕШКИ СТЕК

300гр стек гарнир...

140.00 ден.
39
35 мин.
повеќе
ПОЛНЕТ ПИЛЕШКИ СТЕК

ПОЛНЕТ ПИЛЕШКИ СТЕК

100гр кашкавал 5...

170.00 ден.
40
35 мин.
повеќе
ВЕШАЛИЦА НА КГ

ВЕШАЛИЦА НА КГ

300 гр свинско фил...

640.00 ден.
42
35 мин.
повеќе
СВИНСКИ РАЖНИЧ НА КГ

СВИНСКИ РАЖНИЧ НА КГ

250 грама месо,гарни...

600.00 ден.
44
35 мин.
повеќе
СВИНСКИ УВИЈАЧ НА КГ

СВИНСКИ УВИЈАЧ НА КГ

300гр. свинско филе...

640.00 ден.
46
35 мин.
повеќе
РЕБРО НА СКАРА НА КГ

РЕБРО НА СКАРА НА КГ

350гр ребро гарни...

600.00 ден.
47
35 мин.
повеќе
БИФТЕК НА СКАРА на кг

БИФТЕК НА СКАРА на кг

350гр. бифтек гарни...

760.00 ден.
48
35 мин.
повеќе
ПОЛНЕТ БИФТЕК на кг

ПОЛНЕТ БИФТЕК на кг

450гр кашкавал,ја...

860.00 ден.
49
35 мин.
повеќе
ПОЛНЕТА ВЕШАЛИЦА на кило

ПОЛНЕТА ВЕШАЛИЦА на кило

100гр кашкавал 5...

740.00 ден.
165
30 мин.
повеќе
ЦАРСКИ БИФТЕК на кг

ЦАРСКИ БИФТЕК на кг

800.00 ден.
290
30 мин.
повеќе
БИФТЕК ВО СОС на кг

БИФТЕК ВО СОС на кг

сос со печурки...

850.00 ден.
295
35 мин.
повеќе
ОБИЧНА ПЛЕСКАВИЦА

ОБИЧНА ПЛЕСКАВИЦА

300гр мелено месо,пе...

90.00 ден.
300
30 мин.
повеќе
ПАФЛАК НА КГ

ПАФЛАК НА КГ

500.00 ден.
347
30 мин.
повеќе
БАТАК ПИЛЕШКИ

БАТАК ПИЛЕШКИ

150.00 ден.
414
25 мин.
повеќе
СЕЛСКИ КОЛБАС

СЕЛСКИ КОЛБАС

120.00 ден.
440
20 мин.
повеќе
ГЕРО ПЛЕСКАВИЦА

ГЕРО ПЛЕСКАВИЦА

330грмелено месо,50г...

250.00 ден.
505
25 мин.
повеќе
димено ребро

димено ребро

280.00 ден.
527
30 мин.
повеќе
ЛОЖЕНО МЕСО на кг

ЛОЖЕНО МЕСО на кг

600.00 ден.
535
30 мин.
повеќе
ТЕЛЕШКИ ЏИГЕР

ТЕЛЕШКИ ЏИГЕР

350гр...

120.00 ден.
540
30 мин.
повеќе
котлет свински

котлет свински

600.00 ден.
544
40 мин.
повеќе