• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Додатоци

Додатоци

ПИПЕРКИ ВО ОЦЕТ

ПИПЕРКИ ВО ОЦЕТ

печена пиперка, лук...

40.00 ден.
50
10 мин.
повеќе
НАФОРА

НАФОРА

150гр. потпечено ле...

40.00 ден.
74
10 мин.
повеќе
НАФОРА СО СИРЕЊЕ

НАФОРА СО СИРЕЊЕ

150гр. потпечено ле...

50.00 ден.
75
10 мин.
повеќе
лебче

лебче

150хр...

30.00 ден.
203
5 мин.
повеќе
КАЈМАК ДОДАТОК

КАЈМАК ДОДАТОК

60гр...

60.00 ден.
227
5 мин.
повеќе
БАРБИЌУ СОС

БАРБИЌУ СОС

50.00 ден.
542
5 мин.
повеќе
МЕКСИКАНА СОС

МЕКСИКАНА СОС

50.00 ден.
543
5 мин.
повеќе
павлака

павлака

100гр...

50.00 ден.
574
5 мин.
повеќе