• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Риба

Риба

КРАП на кг

КРАП на кг

400гр. кременадла од...

800.00 ден.
77
40 мин.
повеќе
 СОМ на кг.

СОМ на кг.

400гр. кременадла о...

900.00 ден.
78
40 мин.
повеќе
ПАСТРМКА БЕЛА на кг

ПАСТРМКА БЕЛА на кг

350гр. парче бела па...

650.00 ден.
79
40 мин.
повеќе
ПАСТРМКА ЦРВЕНА на кг

ПАСТРМКА ЦРВЕНА на кг

500гр парче црвена п...

700.00 ден.
80
40 мин.
повеќе
амор 800

амор 800

800.00 ден.
575
40 мин.
повеќе
ДИМЕН КРАП на кг

ДИМЕН КРАП на кг

850.00 ден.
583
25 мин.
повеќе