• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Топли пијлоци

Топли пијлоци

НЕС КАФЕ

НЕС КАФЕ

10гр нес кафе, 100м...

60.00 ден.
88
5 мин.
повеќе
ЕСПРЕСО

ЕСПРЕСО

7гр еспресо...

50.00 ден.
89
5 мин.
повеќе
МАКИЈАТО

МАКИЈАТО

7гр еспресо, 30мл м...

60.00 ден.
90
5 мин.
повеќе
КАПУЧИНО

КАПУЧИНО

7гр еспресо, 30мл м...

60.00 ден.
91
5 мин.
повеќе
ТОПОЛ ЧАЈ

ТОПОЛ ЧАЈ

100 топла вода, вре...

40.00 ден.
93
5 мин.
повеќе