• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
 СОМ на кг.

СОМ на кг.

Време на подготовка:
40 мин.
Цена на производот:
900.00 ден.
Број на производот:
78
Состав и припрема:

400гр. кременадла од сом гарнир - пекарски компир