• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
ЧОРБА ПИЛЕШКА

ЧОРБА ПИЛЕШКА

Време на подготовка:
30 мин.
Цена на производот:
80.00 ден.
Број на производот:
154
Состав и припрема:

порција 300мл чорба со пилешко месо